A-Seitsikko

A-Seitsikko Suomenlinnassa. Kuva: Raimo Oinas
A-Seitsikon soittajia Suomenlinnassa 13.6.2015. Kuva: Raimo Oinas

A-Seitsikko on Akateemisen puhallinorkesterin yhteydessä toimiva pienyhtye. A-Seitsikko on perustettu vuonna 2015, ja yhtye jakaa emo-orkesterinsa tavoitteen kokoonpanonsa taiteellisen puolen vaalijana.

Mikä ihmeen torviseitsikko?

Suomalainen vaski- eli torviseitsikko on seitsemästä soittajasta (Es-kornetti, 2 B-kornettia, alttotorvi, tenoritorvi, baritonitorvi ja tuuba) koostuva kokoonpano, jota ei tavata muualla maailmassa. Seitsikon erityinen soitinkattaus saa vaskisoiton kuulostamaan ällistyttävän pehmeältä. Tunnetuimmat suomalaissäveltäjät ovat säveltäneet kauniita teoksia kotimaiselle kokoonpanolle: esimerkkeinä mainittakoon Jean Sibelius, Leevi Madetoja ja Toivo Kuula. A-Seitsikko pyrkii elävöittämään ja tuomaan nuoruuden raikkautta torviseitsikkoperinteeseen.

Sopiikohan tällainen seitsikko nyt meidän tilaisuuteemme..?

No kyllä sopii! A-Seitsikkoa juhlavampaa kokoonpanoa saa hakea, ja juhlava vaskisoitto kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Ohjelmistomme on monipuolinen: perinteisten seitsikkosävellysten lisäksi esitämme muun muassa viihdemusiikkia ja marsseja. Kaipasitpa musiikkia akateemisiin juhlallisuuksiin, häihin, syntymäpäiville tai yritystilaisuuteen, A-Seitsikko on mitä mainioin vaihtoehto. Maltillisen kokonsa ansiosta seitsikko mahtuu pienimpäänkin tilaan, mutta tarvittaessa ääntä riittää vaikka Olympiastadionille.

Tilaa A-Seitsikko!

A-Seitsikolle voi lähettää tarjouspyynnön Keikkatilaus-sivulta löytyvän lomakkeen kautta. Räätälöimme ohjelmiston tilaisuuteen sopivaksi – kuluttajaystävälliseen hintaan. Vaihtoehtoisesti voi lähettää vapaamuotoisen tiedustelun sähköpostitse osoitteeseen: ap.puheenjohtaja@gmail.com

Seuraa meitä Facebookissa klikkaamalla logoa!

 

 

Yksi ajatus artikkelista “A-Seitsikko”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: