A-Seitsikko

A-Seitsikko Suomenlinnassa. Kuva: Raimo Oinas

A-Seitsikon soittajia Suomenlinnassa 13.6.2015. Kuva: Raimo Oinas

A-Seitsikko on Akateemisen puhallinorkesterin yhteydessä toimiva pienyhtye. A-Seitsikko on perustettu vuonna 2015, ja yhtye jakaa emo-orkesterinsa tavoitteen kokoonpanonsa korkeataiteellisen puolen vaalijana.

Suomalaisen perinteen elävöittäjä

Suomalainen vaski- eli torviseitsikko on seitsemästä soittajasta (Es-kornetti, 2 B-kornettia, alttotorvi, tenoritorvi, baritonitorvi ja tuuba) koostuva kokoonpano. Lähes kaikki tunnetuimmista suomalaissäveltäjistä ovat säveltäneet kauniita teoksia nimenomaan vaskiseitsikolle: esimerkkeinä mainittakoon Jean Sibelius, Leevi Madetoja ja Toivo Kuula. Muualla maailmassa kokoonpanoa ei sellaisenaan juuri tavata. A-Seitsikko pyrkii elävöittämään ja tuomaan nuoruuden raikkautta torviseitsikkoperinteeseen.

Tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

A-Seitsikkoa juhlavampaa kokoonpanoa saa hakea, ja yhtye sopii erinomaisesti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Vaskiseitsikon ohjelmisto on erittäin monipuolinen: perinteisten seitsikkosävellysten lisäksi A-Seitsikko esittää muun muassa viihdemusiikkia, marsseja ja uudempaa musiikkia. Kaipasitpa musiikkia akateemisiin juhlallisuuksiin, häihin, syntymäpäiville tai yritystilaisuuteen, A-Seitsikko on mitä mainioin vaihtoehto. Maltillisen kokonsa ansiosta seitsikko mahtuu pienimpäänkin tilaan, mutta tarvittaessa ääntä riittää vaikka Olympiastadionille.

Tilaa A-Seitsikko

A-Seitsikolle voi lähettää tarjouspyynnön Keikkatilaus-sivulta löytyvän lomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voi lähettää vapaamuotoisen tiedustelun sähköpostitse osoitteeseen: ap.puheenjohtaja@gmail.com

One thought on “A-Seitsikko

  1. Päivitysilmoitus: Takinkääntöviikko 23.7-29.72017

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s